日系智能座廁及廁板

一直都好想喺自己屋企裝番一個智能座廁🤩一來覺得可以令洗手間更美觀型格。二來經過疫情嘅折磨,我哋對病毒病菌嘅戒心真係高咗好多,始終一個屋企四個人,稍一不慎同住一家人肯定會一齊中招,所以日常生活習慣都變得更謹慎。知道元朗合益路有條「裝修街」🛠所以最近就過去了解下智能座廁同智能廁板。

 

店員介紹咗個日本大牌子INAX智能座廁💪🏻 佢嘅產品遍佈日本、香港,例如商用設施、香港機場等等都有日本生產第一個智能座廁都係佢地嘅出品。

 INAX Satis S智能座廁尺寸可以fit到香港細小嘅家居,同時亦有好多傳統座廁冇嘅功能,例如集恆溫清洗🌧吹乾💨於一身,亦有女性專用雙噴嘴設計,前後分開的噴嘴比傳統嘅智能座廁更衛生👍🏻另外亦有特別嘅Plasmacluster空氣清新功能,強力除菌離子,可以消滅漂浮坐廁內嘅霉菌同粘附的細菌,抑制異味。設定時間可以自動打開,釋放負離子去發揮除臭功能,同時可以淨化空氣😮所係病菌傳播嘅主要地方之一,如果連所都有空氣淨化嘅功能,加埋日本專利研發既抗菌防污塗層AQUA CERAMIC等嘅塗層咁屋企嘅衛生水平一定可以大大提升。

如果因預算換唔到智能座廁,亦都可以用INAX智能廁板,都可以有恆溫清洗🌧吹乾💨相同功能,好方便

 

另外佢地都有一款細粒座廁CL2301,同時式出水無邊設計,最正係佢夠細,長度只有615MM唔駛擔心所太細選擇就會少。

 

聽完店員講解後真係了解咗好多資訊,喺度要提醒大家千祈唔好水貨嘅智能座廁同廁板呀,同番鋪頭買唔單止有品質保證,仲包2年維修,啱啱裝時出左啲問題都可以即刻叫人整番,如果買水貨無包維修期,一有咩問題,維修都要用一大筆!咁就慘啦!

 

地址元朗合益路17-53號合益中心31B地鋪

 

#經濟之選 #三重保障  #家居安全#座廁有得揀  #抗菌座廁 #智能廁板  #入手智能座廁必知

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google photo

您的留言將使用 Google 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s