尋寶喇!玩具跳蚤市場

真係大開眼界👀呢個位於筲箕灣商場裏嘅玩具跳蚤市場有嘅玩具種類仲犀利過會展嘅博覽會‼️

其實呢到係一間玩具倉🤖佔地10,000尺,本身已經可以買到超級多唔同類型嘅玩具產品,包括上世紀嘅Game boy+遊戲帶🔫歷代麥當勞玩具🏺中古模型+車、甚至兒時機舖嘅彈珠機….當然有全新亦有二手。

而最意想不到😲就係依度定期都會舉辦 #玩具跳蚤市場,逢每月第一個星期六日就會有唔同識玩具之人開攤位賣/展出特別玩具,價錢一般比出面便宜💰有檔口係巴士模型車🚌Tomica中古收藏物🚝等等。

*喺度擺booth係唔使錢的,不過就要排隊申請喇

📍玩具地帶 TOYZONE📍

地點:筲箕灣天悅廣場2樓2002號

電話: 2882 6850

#爸爸尋寶仔仔睇玩具

#親子好去處 

TOY ZONE HK

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google photo

您的留言將使用 Google 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s