買DUPLO送LEGO老虎手挽袋!

唔知有冇人同我哋一樣,每次行經LEGO Shop我哋都會入去兜個圈睇吓有冇新屋、新車、新建築物。而家仲會睇埋妹妹嘅DUPLO~

嘩!原來DUPLO好犀利,有電動化火車又有遊樂場!而家係買DUPLO滿$250,仲會送「LEGO DUPLO 老虎手挽袋」一個,好啱儲存大大粒嘅Lego或者帶出去行街街!

肥妹返到屋企自動將佢啲DUPLO入晒落老虎仔袋裏面,仲攞住個袋喺屋企周圍行添呀!

#LEGOHK #LEGODUPLO #GrowTogether

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google photo

您的留言將使用 Google 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s