韓國 BOTO濃縮桔梗韓國水梨隨身包

#韓國直送 #潤喉鎮咳
130569938_2847670215466020_7844069876007818287_o-1
今期突然又凍又乾燥,空氣指數又差,成日都有啲氣管敏感想咳嘅感覺🥶即刻飲包滋潤嘅桔梗水梨令喉嚨暖笠笠❤️
韓國 BOTO濃縮桔梗韓國水梨隨身包,1盒有30包,佢係結合韓國產桔梗同韓國水梨而成嘅便攜式飲品☕️就咁飲或者沖水都得👉🏻通常我哋都會沖暖水慢慢飲!
130045065_2847670198799355_49392283028986824_o

佢有鎮咳抗炎以同抗氧化功效!氣管唔好或特別適合容易喉嚨敏感、呼吸道冇咁好嘅大人👨🏻小朋友👦🏻就啱晒,味道微甜而且潤喉架☺️而且有HACCP健康食品及安全認證添。

⭕️主治 : 咳嗽痰多、咽喉腫痛、肺癰吐膿、胸滿脅痛、痢疾腹痛、小便癃閉。
【產品功效】
– 抗氧化
– 潤喉化痰
– 能有效降低體脂
– 降血糖
– 抗炎
– 鎮咳、舒緩潤喉敏感
– 清心潤肺

🈹記住入九折code呀:bc284

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google photo

您的留言將使用 Google 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s