帶口罩出街唔駛焗!尚護健抗菌鼻舒貼

真係救命! 而家又濕又熱戴住口罩焗到唞唔到氣咁濟😭最慘個口罩會俾啲汗整到濕晒,戴住呼吸困難又好易頭暈頭痛🤯唔好話我哋大人,小朋友超辛苦😣每時每刻焗桑拿🧖‍♀️咁嘅日子幾時先完呀🥵

依家出去戶外地方戴口罩,通常心口都會貼塊 #尚護健抗菌鼻舒貼 令自己舒服啲👃🏻貼落去會有清新嘅氣味,即刻感覺好清涼,呼吸暢通晒💪🏻

平時我地貼左再戴口罩,隔住口罩都有通鼻效果冇咁焗,一塊大概持久8個鐘。我哋甚至係屋企開冷氣瞓覺時都會俾小肥貼,鼻塞一貼就通晒,咁就可以瞓成晚😬所以室內戶外都會用到!

⭐️推介俾成日需要戴口罩又感覺侷促嘅人💪🏻

#一貼撃退口罩桑拿 #抗菌通鼻隨身貼 #抗侷促

#尚護健Little #意大利製造 #天然植物精油 #尚護健抗菌鼻舒貼 #抗菌通鼻兩用神器 #SantecareLittle


歡迎邀請產品介紹、試玩試食、出席活動、嘉賓訪問、短片拍攝😊
FB/IG/YouTube: 小肥子星球 Littlefatplanet 
Email: koenplanet@gmail.com

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google photo

您的留言將使用 Google 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s