口罩敏感肌救星//尚護健退紅修復甜橙啫喱

呢半年屋企清潔得好密,消毒殺菌日日做🦠用得酒精漂白水多,連帶皮膚都變得好易敏感😢家中兩個男人好似約定左咁連濕疹都一齊起☠️又紅又痕

所以又係時候出動 #尚護健 #退紅修復甜橙啫喱👍🏻一開始起紅疹就搽,啫喱會形成保護膜即時抗菌抗炎,瞓一晚第二朝退左八成lu👏🏻

佢係意大利🍊天然甜橙精油配方,冇藥性同類固醇,三歲以上幼兒都用得👧🏻可以鎮靜修復 皮膚,❌不含樟腦、薄荷醇、水楊酸等易敏成分,蠶豆症人士都用得。

當你薄薄地塗上一層啫喱後,會覺得涼涼地好舒服,即時冇左痕癢嘅感覺,仲有一陣甜甜地嘅橙味🍊瞓覺前搽,黃金8小時瞓醒後就退紅得七七八八❤️

依家好多媽媽同小朋友都有 #口罩敏感肌,夏天又熱又焗,戴口罩出街都會成面汗好容易起粒粒!搽呢隻甜橙修復啫喱都有效架!


兄妹二寶媽媽親子Blogger

歡迎邀請產品介紹、試玩試食、出席活動、嘉賓訪問、短片拍攝😊
FB/IG/YouTube: 小肥子星球 Littlefatplanet 
Email: koenplanet@gmail.com

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google photo

您的留言將使用 Google 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s