【送禮新選擇】自選花+禮物+食品=禮物籃

你知嗎?當有一日突然有人撳你門鐘,跟手送一個大大嘅禮物籃俾你嘅時候其實係超開心架!我心情高漲左成個星期😂

其實呢,呢個係小肥嘅生日禮物籃,咁佢生日就梗係要幫母親大人慶祝啦!

禮物籃出自Give Gift Boutique,係Hallmark 香薰禮物籃,外觀美美的,裏面包括:

1.Maison Blanche Bordeaux Blanc 白酒

2.Hallmark “奢華盛放"香薰系列

3.Marks & Spencer 餅乾

4.英國 M5 Concepts茶禮盒

5.FOREST feast 鹽焗開心果

6.乾花花束

7.本地手製心意卡

8.人造皮兩邊有手挽禮籃

個人造皮手挽籃而家仲放左係屋企用來做裝飾添!唔會浪費!

Givegift Boutique 仲有好多唔同嘅禮物款式,包括花束同節日禮物籃都有,早排佢地就有做過抗疫禮物籃💪🏻好犀利

而生日禮物款式從鮮花、禮籃、食物、去到公仔都有得揀,而且有好多品牌都可以選擇!滿足唔同人送禮要求。全香港都可以送貨,只要上網揀選自己鍾意嘅款式,簡單訂購就可以俾個驚喜人喇!



1.生日禮物

2.禮物

3.

另一半生日、畢業、公司送禮等等都可以諗諗佢!

網址: https://www.givegift.com.hk/


兄妹二寶媽媽親子Blogger

歡迎邀請產品介紹、試玩試食、出席活動、嘉賓訪問、短片拍攝😊
FB/IG/YouTube: 小肥子星球 Littlefatplanet 
Email: koenplanet@gmail.com

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google photo

您的留言將使用 Google 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s