【抗疫!】Puressentiel 璞醫香淨化空氣噴霧

93979277_2644969979069379_2138733631386943488_o.jpg

係呢個抗疫時期,除咗平時要勤洗手多消毒去flight低武漢肺炎外,大家都要留意埋其他病毒同細菌真菌嘅攻擊😈唔好俾機會佢哋入侵身體減低抵抗力呀😵

介紹番👉🏻Puressentiel 璞醫香淨化空氣噴霧。佢可以
💪🏻淨化空氣,改善室內空氣品質
💪🏻殺滅細菌、病毒、真菌同塵蟎
💪🏻有效減少致敏源同不良氣味

其實佢由10公升新鮮植物提煉而成嘅一支噴霧,41種天然精油,氣味清新。

☠️殺滅病毒:甲型流感、腺病毒、諾羅病毒等
☠️殺滅細菌:金黃葡萄球菌、大腸桿菌等
☠️殺滅真菌:白色念珠菌、黑麴黴
☠️殺滅塵蟎(<1小時):使用後1小時100%塵蟎死亡,七天內仍有97%抗蟎率

通過驗證及醫院臨床安全性測試,一日噴一至兩次(130平方呎空間)就可以做到空氣淨化。如要消除塵蟎床蝨,可噴灑布料表面最多八次,然後離開房間等待30分鐘,過後打開窗門通風並以吸塵機清潔就可以,每星期一次。

不過要注意,如係敏感人士應該諮詢醫生先,30個月以上幼兒適用👶🏻另外呢支噴霧係易燃物品,唔好咁傻豬豬走去接近火源呀!😉

銷售地點:萬寧藥劑部、屈臣氏配藥處

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google photo

您的留言將使用 Google 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s