【二四折!】Shemom X Tommee Tippee 網上BB展

Shemom 大家睇育兒孕婦資訊就睇得多,原來而家Shemom 聯乘Tommee Tippee 有個網上BB展!TT產品好多套裝都好抵買,有啲仲低至24折!而家疫情肆虐,相信大家都好少出街,今次呢個網上BB展好方便,坐喺屋企揀啱用品就即刻撳個掣買到!買滿$150仲可以免費送貨!

BB展連結: https://shop.shemom.com/

我都係到買咗四個靚靚奶樽,因為我係母乳媽媽,超推薦Tommee Tippee Closer to Nature® PP 奶樽👉🏻除左有多色選擇外,奶樽獨特嘅設計可以減低BB乳頭混淆機會,我第一胎都有用佢🤩

【Tommee Tippee Closer to Nature® PP 奶樽】

❤️TT柔軟超寬又有彈性矽膠奶嘴,好似媽咪肌膚咁,令BB 容易接受同含吮

❤️奶嘴上面排氣閥,可減低BB吸入過多空氣嘅機會,預防嘔奶同肚風

❤️奶樽有型又有款,加上形狀獨特,容易握住

❤️輕巧,適合用水煮哨毒、蒸氣消毒 (電子及微波爐) 及冷水消毒 (消毒藥片/溶液)

❤️不含雙酚 A及塑化劑

快啲睇下有咩啱用!

https://shop.shemom.com/

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google photo

您的留言將使用 Google 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s