令人心心眼嘅蛋糕.Twinkle Baker Deco

啲蛋糕真係好靚😍小肥痴住人地個雪櫃唔肯走😑最後連肥爸都忍唔住帶左個蛋糕番屋企…

呢到就係荃灣廣場嘅 Twinkle Baker Décor #扮清糕,我地揀左有小蜜蜂嘅玫瑰蜜語!

蛋糕有濃郁嘅牛奶蜜糖同玫瑰軟心慕絲🌹兩個朱古力馬卡龍同埋細細枝蜜糖插住🐝好得意!

最緊要係個蛋糕真係好好食🤤絕對唔係出面齋鋪糖皮嘅假造型蛋糕。下次生日、大時大節可以諗下佢喎!佢分店有好多間可以去店舖資料睇睇:http://bit.ly/35yAFUM


以上純屬個人觀點及意見,僅供參考。
產品試用/合作,歡迎聯絡: koenplanet@gmail.com

更多小肥趣事:

Facebook  IG  小肥媽個人網誌

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google photo

您的留言將使用 Google 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s