【澳門好去處】澳門超靚打卡餐廳-M2 Kitchen

澳門絕對有不少特色餐廳!今次我們來到位於澳門二龍喉公園附近的樓上餐廳-M2 Kitchen

M2 Kitchen 鄰近澳門二龍喉公園,位於商場3樓,搵地點果陣可能要望高少少留意下。

全層都係餐廳地方超大,一打開lift門望到已經覺得好靚。M2 Kitchen 分室內室內,天氣咁熱我地都揀室內坐🌞

户外露台係高台吧椅,天花掛滿花🌸親眼見到好壯觀,影相不得了😮室內有懷舊汽車🚘及電單車🏍還有很多古董擺設。

食物方面質素頗高👍🏻價錢以澳門坐得舒服的餐廳來屬於中價。我們點了5款食物及1飲品🍸埋單約$500。

真心推介這間餐廳給大家,下次來澳門一定會再來♥️

M2 Kitchen

地址:澳門荷蘭園大馬路88B-90C海濤商場3F

營業時間:12:00-23:00


以上純屬個人觀點及意見,僅供參考。
產品試用/合作,歡迎聯絡: koenplanet@gmail.com

更多小肥趣事:

Facebook  IG  小肥媽個人網誌

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google photo

您的留言將使用 Google 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s