【派對場地】K-Square Party

又到年頭年尾放假開Party時間, 小肥去年12月去了5場大大小小的Party。 分享其中有一個專門開BB派對的地方。

img_7302

K-Square Party 位於荔枝角青山道的一橦工廠大廈裡, 場地乾淨整潔玩具設施很多: 有波波池連滑梯, 大粒車仔, 遊戲軟墊積木等等。

img_7308

另外亦有桌球台, 大電視可唱K, 戶外BBQ場地。

img_7303

今次約埋一班同年同月的BB一齊開聖誕PARTY, 小肥初時對太多人的氣氛都會比較冇咁豪放, 點知一見到車仔就即刻衝過去坐低扭呔盤唔理我同肥爸…

img_7369

**眼見有2架小朋友車仔會突然間甩轆, 家長宜先檢查再給小朋友玩,

img_7360

坐車伸手伸頭出窗好危險, 大家唔好學佢

這裡一個價錢(~$150@)會包食物及有限飲品, 不過份量相當少, 上來開PARTY前要打個底食左野先。
洗手間得一個,多人要等等。

總括這裡性價比一般, $150可以有好多選擇, 但地方算方便。


更多小肥趣事:

小肥子星球 Facebook Page
小肥子星球 Instagram
小肥媽個人網誌
Mamibuy 駐站部落客
she.com blogger
SundayKiss Blogger

以上純屬個人意見,僅供參考。
如有任何關於親子產品試用/合作,歡迎聯絡我: koenplanet@gmail.com

 

 

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google photo

您的留言將使用 Google 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s