香港珠海學院 (CHC)

珠海學院今年由荃灣搬左去咖啡灣有新校舍,直情係咖啡灣個巴士站落車就係。新校舍新裝修環境清幽,對海景色幾靚。



上星期同朋友黎左參觀新校舍,最impressive係個圖書館,有一排好舒適既梳化係望住海真係面對面隔住個玻璃望,咁岩果時日落真係好靚! 係校舍既中間有個草地仔俾人坐,同BB們都玩左一段時間。456樓係課室,唔知點解BB們見到咁長既走廊就好興奮! 我地黎果陣已經係3點,餐廳開星期一至五冇飯食另有去Cafe食個包。說真的珠海學院比起其他大專院校細好多,不過自成一角靜靜地又另一番風味。

行完珠海學院就落左去咖啡灣玩沙,走果陣肥仔訓到無晒知覺~.~



>>香港珠海學院 (Chu Hai College of Higher Education)
香港新界屯門青山公路青山灣段80

交通: K51, K53, 52X , 53 , 61M , 252B , 261B,962, 962B,專線小巴:43 , 43B , 43S , 140M
泊車: 咖啡灣錶位停車場

蚊患程度:


發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google photo

您的留言將使用 Google 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s