海洋公園


第一次帶小肥子黎海洋公園,對佢黎講一定係新奇刺激又魚魚又動物又纜車。有好多攪笑嘅哈囉喂鬼搵小肥影相,最後仲去左兒童王國瘋狂放電(噢而家好似叫威威天地…)

以前兩手fingfing拍拖仔永遠都要跑去玩機動遊戲,特登落登山電梯玩雀籠同滑浪飛船唔濕身唔安樂。海洋劇場睇乜丫又係果啲!食嘢梗係去麥記啦平靚正,海洋館涼下冷氣抖下!
而家基乎全觀光,睇魚魚動物睇成半個鐘,有空檔走去濕條紗巾仔抹下小肥面,去海洋劇場先知原來而家有故事。與別不同嘅海洋公園之旅,但係感覺仲充實滿足。
果然今係好開心嘅一日,不過小肥媽同小肥爸攰到趴係到lu.

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google photo

您的留言將使用 Google 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s